7 Juni 2003 INEENS KAN HET HARD GAAN.

Niet dat ik in de laatste tijd (en sinds de laatste update is dat al weer even geleden) niets gedaan heb. Verre van dat! Veel tijd heb ik in de voorbereidingen gestoken van allerlei zaken waardoor je amper voortgang zag maar waardoor er ineens grote klappers gemaakt kunnen worden als al die kleine dingetjes ineens op hun plaats vallen
Zo heb ik gisteren op een avond ineens de remmen afgevuld, alles nagekeken en nergens lekkages (meer). Meteen de wielen gemonteerd en dan ook maar een eerste 'duw' testrit gemaakt.

De dag erna wilde ik rustigaan eens gaan bekijken wat ik met de motor en versnellingsbak moest gaan doen. Door een enthousiaste bezoeker (en mede cobra bouwer) ging het wel wat sneller als verwacht en zat aan het eind van de middag ineens de MOTOR, INCLUSIEF KOPPELING EN VERSNELLINGBAK in de kit! Woepie!

Chassis klaar voor onvangst motor... Toen wist ik nog niet wanneer... Rollend chassis, met rem Mooie Wielen
Een dag later. Eerst koffie Motor uit de steun en klaarmaken... Beschermingsplaat, koppeling en drukgroep gemonteerd
Versnellingbak er aan.....

Klaar voor de start....

een halfuurtje later zit alles erin. Makkelijker als ik had durven hopen.
Bijna alles pas (zie hiernaast) maar geen enkel probleem in 't geheel

En klaar. De steun voor de versnellingsbak blijkt net niet pas te zijn maar een paar snelle bewegingen met de slijptol lossen dat wel op. Een Tremec 3550 ipv de standaard T5 bak leverde net wat extra lengte op. MOOI HE!

BACK